Láng Lajos-díjjal ismerte el a közgazdász szakma Kéri Józsefnek, az önkormányzat nyugalmazott gazdasági igazgatójának több évtizedes munkáját. A díjat dr. Kovács Árpád adta át kedden a városházán.

Dr. Kovács Árpád elnök a Magyar Közgazdasági Társaság elnökségének nevében adta át a Láng Lajosról elnevezett díjat Kéri Józsefnek, az önkormányzat nyugalmazott gazdasági igazgatójának, aki jelenleg pénzügyi tanácsadóként segíti a város munkáját. A Láng Lajos-díj a gyakorlati kutatást végző közgazdászok legnagyobb társasági elismerése.

Dr. Kovács Árpád elnök köszöntőjében méltatta Kéri József négy évtizedes, a közigazgatásban végzett lelkiismeretes munkáját. A közgazdász szakember a díj átvételét követően úgy fogalmazott: nagy megtiszteltetés számára a díj, és úgy érzi, ezzel nem csak az ő, de kollégái munkáját is elismerték. Mint mondta, úgy tartja, hogy a szakmaiság az, ami kikezdhetetlen az életben, ezért egész pályafutása alatt igyekezett a lehető legmagasabb szinten végezni a munkáját.

Szabó István alpolgármester is köszöntötte a díjazottat, hangsúlyozva: bízik abban, hogy a kiváló szakember elismerése nem egy életpálya lezárása, hiszen a város továbbra is számít Kéri József tanácsaira.