Tiszabő:
Visszaszerezte értékeit.
Egy tiszabői férfi szombaton kora reggel észlelte, hogy valaki betört az otthonába, átkutatta a helyiségeket és eltulajdonított több tárgyat, mint kamerát, telefonokat, DVD lejátszót. A sértett azonnal felkereste szomszédjait, hogy láttak-e valamit. Nem sokkal később már kopogtatott is az elkövető házánál, aki visszaadta az ellopott dolgokat, két tárgy kivételével. A rendőrséget csak ezt követően értesítette. Az őrizetbe vett 21 éves tiszabői férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Újszász:
Együtt védik az erdőt. A helyi rendőrök az erdésszel láttak el közös szolgálatot az újszászi erdős területen, amikor egy személygépkocsira lettek figyelmesek, mely a területről kívánt elhajtani. A jármű átvizsgálása során előkerült 12 db. 180 cm hosszúságú frissen kivágott tölgyfa, melyet a tölgyesből kísérelt meg eltulajdonítani a tolvaj. A 37 éves újszászi férfi elismerte a lopást, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Vasárnap kora délután egy nagyteljesítményű kisgéphajó közlekedett a Tisza folyón Csongrád felől Szentes irányába, fedélzetén öt személlyel. Az eddigi adatok alapján a hajó vezetője, eddig tisztázatlan okból rosszul lett, elvesztette uralmát a jármű vezetése felett, és a hajó partra futott, majd felborult. Egy személy súlyos, három pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A hajó vezetőjének életét a mentősök nem tudták megmenteni. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon egy halálos és egy súlyos személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.
Balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre vasárnap reggel 06.00 óra előtt. Az eddigi adatok alapján egy 26 éves nő személygépkocsijával közlekedett Besenyszög felől Szolnok irányába, amikor egy útkanyarulatban letért az útról és fának csapódott. A baleset során a vezető a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

JNSZ MRFK PR- és Kommunikációs Csoport