Lehúzott ablakkal parkolt le gépkocsijával egy nő, egy szolnoki utcán. A tolvaj könnyű szerrel kiemelte az ülésen hagyott kézitáskáját, melyben iratok és készpénz is volt.

Kerítésszaggató

A hátsó kerítést kivágva jutott be a tolvaj egy kunmadarasi ház udvarára, ahonnan három kecskét hajtott el. A rendőrök rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. A 17 éves tolvajt még nem fogták el, körözik. A sértett kára közel70.000 Ft.

Enyves kezű nők

Két nap leforgása alatt háromszor törtek be egy kunmadarasi nő otthonába. Bemásztak a kerítésen, ahonnan különböző fém alkatrészeket, valamint 1,5 mázsa raklapdeszkát cipeltek ki. Szombaton azonban egyikük megbukott, amikor 50 kg vashulladékot kísérelt meg ellopni. A sértett észrevette a tolvajt, így az zsákmány nélkül menekült el. A kunmadarasi rendőrök a beszerzett információk és adatok alapján elfogta a két helybéli nőt, akik kihallgatásuk során nem tagadták a bűncselekmények elkövetését. A tolvajoknál megtartott házkutatás során számos lopott tárgyat találtak a nyomozók. Az ügyben a rendőrség gyorsított eljárásban tervezi bíróság elé állításukat.

Ő bizony kukoricázott

Kungyalu külterületén kukorica tolvajt értek tetten szombaton délelőtt. Az elkövető 20 zsáknyi csemegekukoricát tört le és zsákolt be, amikor észrevették, így hátrahagyva a zsákokat gépkocsival elmenekült a helyszínről. A rendőrség nem sokkal később csöngetett a tolvaj lakásán. A tiszaföldvári férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrségen. A nyomozás során fény derült arra is, hogy a 40 éves férfi korábban is lopott már kukoricát a területről.

Föltünt az eltünt

Eltűnés miatt körözött fiatalkorút találtak meg a rendőrök. A 15 éves törökszentmiklósi lányt egy tiszabői lakcímről szállították otthonába.

Hírforrás: megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs csoport