Nem csupán a városrész iskolájának igazgatói székében követné Kállai Mária kormánybiztost, de megtiszteltetésnek érzi, hogy képviselőként is gondolnak rá. Így érzi Hegyiné Mladoniczki Éva, aki most hivatalosan is a Fidesz városi képviselőjelöltjeként mutatkozott be. December 9-én ő indul a párt támogatásával a megüresedett képviselői székért az időközi választáson.

 

Kállai Mária kormánybiztos is fontosnak tartotta, hogy néhány ajánló szót elmondjon lehetséges utódjáról.

Jó közösség szervező, ezt már évek óta bizonyítja, megbecsülik a szandaszőlősiek és ezt a munkájával vívta ki – mondta a városrész korábbi képviselője. – Büszke vagyok arra, hogy együtt dolgoztunk az iskolában és arra is, hogy most képviselő lehet.

Szalay Ferenc polgármester, aki egyben a Fidesz választókerületi elnöke is, ugyancsak méltató szavakat mondott a jelöltről.

Sok éven át bizonyított Éva asszony a városrész iskolájában, igazgatóként éppen Kállai Marika utódaként. De a Szandaszőlősért Egyesületben is maradandót alkottak, ahol elnöki munkája komoly érték. Ott közösség formálódik, talán volna mit átvinni a lendületből a város más részeibe is. Olyan jelöltet kerestünk, akiben megbízunk és aki bizalmat kap a szavazóktól. Éva ilyen.

Hegyiné nagy megtiszteltetésként éli meg a jelölést, ez derült ki szavaiból. Meggyőződése, hogy azt a jó hírt, amit kivívtak az iskolával és az egyesülettel csak erősíteni, ha tagja lehetne a képviselő testületnek.

Közvetlen cél a körforgalom és a hozzá kapcsolódó kerékpárút megépítése – idézett programjából Hegyiné Mladoniczki Éva. – Folytatjuk a városrész gyarapítását és ebben számíthatok a szandaszőlősiekre, mert azt, hogy sok a jóérzésű ember, már eddig is bizonyították. Szandaszőlős az otthonunk és teszünk is érte – mondta hírpotálunknak a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje.

Most előbb a megfelelő számú kopogtató cédulát kell majd a jelölteknek összegyűjtenie, akkor válnak valódi jelöltté, aztán jöhet a kampány, majd végül december 9-én maga a választás.

Ide kattintva megismerhetik, mit mondott korábban Hegyiné Mladoniczki Éva hírportálunknak