A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság rongálás miatt indított eljárást tegnap egy helybéli lakos ellen. A 15 éves lány a kora esti órákban a buszpályaudvar várótermének hőszigetelt dupla ablakába belerúgott, amelynek belső része egy közel két négyzetméteres nagyságban betört. A helyszínre azonnal kivonuló rendőrök a fiatal lányt előállították a kapitányságra.

rendors*

Az egyik kunhegyesi szakközépiskola udvarán kerültek szóváltásba a fiatalok csütörötkön. A vita tettlegességig fajult, mely során egy 16 éves kiskörei és egy 19 éves kunmadarasi diák ököllel egymásnak esett. 20 éves társuk jobb belátásra próbálta bírni őket, ezért közéjük állt, ám őt is ütés érte. Ekkor lépett közbe a 17 éves fiú, a fiatalabbik tanuló testvére, és ő is megütötte a 20 éves fiatalembert.

A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség beosztottjai és a helyi rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek Miután a feleket szétválasztották a négy fiatalt csoportos garázdaság miatt előállították a rendőrségre. Szerencsére a felek csak könnyebb sérülést szenvedtek.

*

Az utcán akarta régebbi sérelmét megbeszélni ismerősével tegnap egy kisújszállási lakos. A két helybéli 42 és 40 éves nő azonban összeszólalkozott, és egymásnak estek, ütötték, rúgták egymást. A rendőrök vetettek véget a verekedésnek, és a garázda személyeket előállították a rendőrségre.     

*

Egy idős asszony kiabálásával futamította meg a trükkös tolvajokat február 14-én Tiszaföldváron. A két ismeretlen személy villanyóra leolvasás címén jutott be az udvarra és arra hivatkoztak, hogy az asszonynak túlfizetése van, de csak húszezres van náluk. Közben bementek a lakásba, hogy ellenőrizzék a konnektorokat. Ekkor a 80 éves asszony kiabálni kezdett, a két ismeretlen személy pedig üres kézzel hirtelen távozott.