Harmadik alkalommal népesült be a városháza díszterme és udvara pénteken este; Városházi Estre várták a szolnokiakat, akik jöttek is szépszámmal. A szervezők könnyed nyáresti programként hirdették az estet, és akik eljöttek, nem csalódtak: szemet gyönyörködtető műalkotások, hangulatos zene, kiváló előadók és finom ételek, italok várták őket.

ua

A hagyományokhoz híven Szalay Ferenc polgármester köszöntő szavaival, majd Verebes György, a Szolnoki Művésztelep vezetőjének gondolataival nyílt meg az este. A művésztelep alkotóinak tárlata és Lescsinszky Zoltán fotói a díszteremben és a folyosón, míg a vendéglátás a hangulatosan feldíszített belső udvaron várta a vendégeket, akik az árnyas fák alatt élvezhették az előadóinak műsorát.

A szolnokiak számára már ismerősen hangozhat Laki Péter neve, aki operett és musical dalokat énekelt, majd az Anyám és nyulam zenekar lépett fel. Hangulatos pontja volt az estének a tűzzsonglőrök szereplése, majd a Tiszaföldvári Férfikórus, őket követően pedig a Fourtissimo zenekar fokozta a hangulatot éjfélig. Szolnok.hu