Június 27-én, este nyolc órától, a Jászai-díjas Kertész Marcella show-ja kínál énekes, táncos kalandozást a zenés műfajok világában, a Szigligeti Színház nagyszínpadán. Vendégként, a 2013-as év musical színésznője, Szulák Andrea lép a közönség elé.

marcellas

További előadások, a Nyári Színház keretében: június 28, július 3, július 4., Kezdési időpont: 20.00 óra

Jegyek válthatók 2800,-2600,-2300,Ft-os áron a Szigligeti Színház Szervező-és Jegyirodájában.

Kapcsolat:

Szolnok, Kossuth utca 17-23. Telefon: 56/422-902, e-mail: jegyiroda@chello.hu

http://www.szigligeti-szinhaz.hu/hirek/marcella-show–kertesz-marcella-ajanlasaval/

Marcella Show!

„Az étel sóval, az élet show-val sokkal jobb! Jöjjenek, és show-zzanak velem!” Ezen szavakkal invitálja Kertész Marcella, a szolnoki Szigligeti Színház Jászai-díjas művésznője közönségét készülő revüműsorára. De kicsoda is Kertész Marcella? Színésznő? Komika? Szubrett? Primadonna? Musical sztár? Díva? Ezt lehetetlen eldönteni. Kertész Marcella önálló intézmény.

– Sokat gondolkodtunk, mi legyen az est címe? Rengeteg ötletünk volt. Aztán úgy döntöttünk végül, nem árulunk zsákbamacskát, legyen egyszerűen csak Marcella Show! – meséli a művésznő.

– Ez egy másfél órás esszenciája lesz annak, amit amúgy sok-sok darabban kell művelnem. Ahol ez több mint egy zenés darab, hogy itt jobban kell bírni a „szuflát”. Kevesebb a pihenőidő. Azok a dalok jelennek meg itt egyszerre, amik egy-egy darabon belül a csúcspontokat jelentik. Az a lényeg, hogy itt hogy tudom másképp megfogalmazni, mi marad bennük, hogy aztán kinyíljanak, és újabb jelentést kapjanak, akár éppen a következő dalban. Itt ugyanis blokkok lesznek, ahol a dalok egymásra épülnek. Van egy nagyon erős tangó blokk, pop-blokk, egy húszas-harmincas évekbeli színházi blokk, részben a Cabaret, részben más furcsa, szürreális, a mi életünket bemutató képek, dalok, és van egy lírai dalfüzér is a szerelemről, a női, pláne a színésznői lélekről és magányról.

A színház vezetése, élén Balázs Péter igazgatóval, aki az énekes-táncos kalandozást rendezi, ugyanígy vélekedik. Bíznak benne, hogy Marcella oly sok sikerben vett részt, oly sokat gyönyörködtette, szórakoztatta a szolnoki közönséget, hogy a közönség most is „kifogja a lovakat az ünnepelt művésznő hintajából”. Azaz nagy sikernek néz a színház most is elébe.

Balázs Péter nem titkolt szándéka az is, hogy újraélessze a nyári szolnoki színházi életet, melynek első állomása lehet a Marcella Show, hűtött nézőtér előtt.