A 2016-os szilveszteri gálaműsoron, a slágerek, népszerű operett- és musicaldalok mellett ismét vidám prózai jelenetekkel is várják a nézőket a műsor résztvevői, a színház társulata és neves vendégművészei.

A szolnoki Szigligeti Színház évzáró gálaműsorában ezúttal is a legnépszerűbb operett- és musical-dallamok csendülnek fel: részletek a Denevérből, a Hello Dollyból, a My Fair Ladyből, hallhatjuk a János Vitézből a Mindenünk e zászló című dalt.

A Szervező-és Jegyiroda már megkezdte a jegyek értékesítését a Szilveszteri Gálaműsor tv felvételére és a BUÉK 2017. Szilveszteri Gálaműsorra, ahol várnak minden, az operett, a musical, és a humor iránt érdeklődő színházbarátot, akik jó kedvvel, jó társaságban szeretnék búcsúztatni az óévet.

Fellépők: Balázs Péter, Aradszky László, Fodor Zsóka, Koós János, Szilágyi Tibor, Kertész Marcella, Tahi Tóth László, Barabás Botond, Fodor Beatrix, Molnár Nikolett, Bot Gábor, Dósa Mátyás, Gombos Judit, Lugosi Claudia, Járai Máté, Petridisz Hrisztosz, Lőrincz Judit, Harna Péter, Juhász Levente, Horváth Gábor, valamint a Jászság Népi Együttes, a Szolnoki Szigligeti Színház Társulata, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, a Szolnoki Szigligeti Színház tánckara és kórusa.

Szilveszteri Gálaműsor TV felvétel
2016. december 30. 20.00 óra

BUÉK 2017 Szilveszteri Gálaműsor
2016. december 31. szombat 21.30 óra

Jegyek a Szolnoki Szigligeti Színház Szervező-és Jegyirodájában kaphatók.

Szolnok, Kossuth Lajos utca 17-23. Telefon: (56 ) 422-902, (56) 424-063
Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 9.00-17.00 óra között,
E-mail: jegyiroda@chello.hu
www.szigligeti-szinhaz.hu