Szeretettel telt meg a jégvirág adománygyűjtő akció első szív-szirma-fogalmaztak a mai átadó ünnepségen. Az Aba-Novák-Agóra Kulturális Központ januárban meghirdetett akciójára több mint fél millió forint értékű adomány érkezett – számol be a Szolnok TV.

Zsákok, szőnyegek, cipők sorakoznak a Tourinform irodában. Az Aba-Novák-Agóra Kulturális Központ januárjában hirdette meg Jégvirág elnevezésű adománygyűjtő akcióját. Az összegyűlt holmikat ma ünnepélyes keretek között adták át.

Molnár Lajos Milán az Aba-Novák-Agóra Kulturális Központ ügyvezető igazgatója így összegzett:

”Ez alatt az egy hónap alatt több mint 100 adományozótól több mint 120 csomag érkezett. Ez több mint 1000 ruhaneműt és eszközt jelent. „

Tartós élelmiszert is vittek be az irodába. A két leghidegebb hónapban, a karácsonyi ünnepek után gyűjtöttek. A jégvirág elnevezésű akciónak így szeretettel telt meg az első szív-szirma-fogalmaztak az átadón.

”Nagyon szeretném megköszönni azt, hogy a program mellett állnak teljes szívvel. És ha szeretnénk megjelenni, kicsit ráerősíteni, hogy ez a program él és működik, akkor mindig érezzük, hogy bizony vannak támogatóink. És én nagyon köszönöm igazgató asszonynak és munkatársainak a szakmai felügyeletét”- mondta el Dr. Bene Ildikó a Szolnok Segít Program fővédnöke.

Mohácsi Andrea a humán Szolgáltató Központ Igazgatója hozzátette:

”A Szolnok Segít Program pontosan arról szól, hogy ne csak karácsonykor legyen karácsony az ügyfeleinknek. Hanem az év minden napján lehetőségük van arra, hogy hozzájussanak valamilyen a számukra fontos adományhoz.”

A zsákokon túl még egy ülőgarnitúrát is felajánlottak. Összesen több mint fél millió forint értékű adományt gyűjtöttek az ANAKK munkatársai és a szolnoki állampolgárok.

Elérhetőségek:
www.szolnoksegit.hu
Számlaszám: 11745004-15413422-10010000
E-mail: human@szolnoksegit.hu

SHARE