A csütörtöki előadáson ugyan fölment a függöny a szolnoki Szigligeti Színházban, de csak azért, hogy a direktor, Balázs Péter aggodalommal telt hangon és sajnálkozva bejelentse: az aznap esti előadás elmarad. Aggodalma a fontos szerepet játszó Karczag Ferenc betegsége miatt volt, sajnálkozása a Heltai Naftalinját váró közönségének szólt.

Úgy tudjuk, hogy Karczag művész úr már sokkal jobban van, de a péntek esti bemutatót azonban nem vállalhatja, az orvosok ezt határozottan kérték tőle, gyógyulása érdekében. Így azután a direktor a darab rendezőjét kérte föl beugrásra, azaz saját magát, lévén a próbafolyamat során együtt gyakorolt a darabban játszókkal, amíg a bohózat el nem jutott a bemutatóig. Csapláros szerepében tehát ma, azaz pénteken este, a premieren Balázs Pétert láthatja majd a nagyérdemű.

A tegnapi, az elmaradt csütörtöki előadás pótlására később kerül sor.

Szóval ma, pénteken este premier a szolnoki Szigligeti Színházban. Színre kerül Heltai Jenő Naftalinja, a bohózatot három felvonásban mutatják be. Kezdés a megszokott módon 19 órakor.

*****

Karczag Ferencnek pedig mielőbbi gyógyulást kíván portálunk, a színházat szerető nézők, mindazok, akiknek szívében ott van a társulat kiválósága.

SHARE