Egy szolnoki férfi közlekedett a 4-es számú főúton Szajol irányából Szolnok irányába személygépkocsijával 2017. április 9-én 3 óra körül. A kivilágítatlan úton egy tehéncsordát észlelt, azonban az ütközést nem tudta elkerülni és az egyik állatnak nekiütközött. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Nagykörü külterületén a 3224-es számú úton 2017. április 9-én 8 óra előtt, az út 19. kilométerszelvényénél eddig ismeretlen körülmények között – elvesztette uralmát a járműve felett egy férfi, és árokba hajtott. A hunyadfalvai lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a helyszínen elvették vezetői engedéjét. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy férfi közlekedett 2017. április 9-én 12 óra körül személygépkocsival Szolnok külterületén a 4-es számú főúton. Haladása során a 95. kilométerszelvénynél – eddig ismeretlen körülmények között- lehaladt az útpadkára, majd a visszakormányzást követően nekiütközött a vele szemből szabályosan közlekedő személygépkocsinak. Az elsődleges orvosi vélemény alapján mindkét gépjárművezető súlyos sérüléseket szenvedett. A Szolnoki Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy 27 éves férfi közlekedett személygépkocsijával Jászárokszállás külterületén 2017. április 9-én 14 óra körül. A 3203-es számú út 24. kilométerszelvényében elveszítette uralmát a járműve felett és a gépkocsival egy fának csapódott. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett. A Jászberényi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy fegyverneki férfi Tiszatenyő külterületén közlekedett személygépkocsijával 2017. április 9-én 17 óra körül. A 4629-es számú út 4. kilométerszelvényben – eddig ismeretlen körülmények között -a jobb oldali vízelvezető árokba lehajtott, majd egy fának ütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője és utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Kérjük a gépjárművezetőket, legyenek körültekintőek, mindig az útviszonyoknak megfelelően vezessenek!

SHARE