A Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezésére az ország szakképzési centrumai megszervezik a Szakmák Éjszakája elnevezésű rendezvényt. A program ötletgazdája a Szegedi Szakképzési Centrum.

Erre az érdekes és nagyszerű kikapcsolódást kínáló estére invitálják az általános iskolák 6 – 7 – 8 évfolyamos tanulóit szüleikkel együtt, a gimnazistákat, akik be szeretnének pillantani egy jó buli keretében a szakképzők életébe és azokat a felnőtteket, akik szívesen ismerkednének a szakmák világával.

A szolnoki, jászberényi, martfűi, újszászi rendezvényeket a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum és a Szolnoki Szolgáltatási Szakképzési Centrum iskolái szervezik.

A Szakmák Éjszakája egy különleges, a szakmákat népszerűsítő rendezvény, melynek a Kutatók Éjszakájához hasonlóan szokatlan időpontja van:

2017. április 21. 18.00 – 22.00

A rendezvény elsődleges célja a szakképzés népszerűsítése úgy, hogy személyes tapasztalat útján mindenki megismerheti a különböző szakmákat, bepillanthat a szakképző iskola életébe. A rendezvény alatt több vonzó program látogatható meg, valamennyi iskolánkban lesznek előadások, bemutatók, interaktív foglalkozások.

SHARE