Forrás: vlv.hu

A világ alighanem legmodernebb uszodájában játssza egy hét múlva a Bajnokok Ligája elődöntőjét a Szolnoki Dózsa-Közgép csapata. A néhány napja magyar bajnoki címet szerző Tisza-partiak kipróbálhatták a gyönyörű létesítmény medencéjét, ami nem is ártott, hiszen egészen új a környezet, hatalmas a tér.

A juniorválogatottal lejátszott edzőmeccsen azért érezhető volt a friss bajnokokon, hogy nyolc napja nem játszottak meccset. Cseh Sándor a szövetség honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, hogy kicsit olyan érzése volt, mintha, „nyolc nap alatt elfelejtettünk volna vízilabdázni”. De azért aggódiuk sem kell a szolnoki drukkereknek, hiszen az éles formának péntekre kell összeállnia, Cseh Sándor szerint hétfő-keddre már lényegesen jobb teljesítményt és játékot vár el tanítványaitól.

A Final Six első napján a csoportelsőként bejutó Dózsa nem játszik, ők egyből az elődöntőben lesznek érdekeltek. 26-án pénteken viszont a Brescia – Eger meccs győztese ellen szállnak majd medencébe. A másik ágon az ugyancsak egyből négybe kerülő Pro Recco az Olympiakos – Jug Dubrovnik derbi győztesével találkozik.

Bajnokok Ligája, férfiak, Final Six, Budapest, Duna Aréna
A program

Május 25., csütörtök – négy közé jutásért:
Olympiakosz–Jug Dubrovnik, 19:00
ZF-Eger–AN Brescia, 20:30

Május 26., péntek – elődöntő
Az 5. helyért, 17:30
Olympiakosz/Jug Dubrovnik-Pro Recco, 19:00
ZF-Eger/AN Brescia-Szolnoki Dózsa-Közgép, 20:30

Május 27., szombat
A 3. helyért, 15:15
Döntő, 16:45

SHARE