Hétfőn rendkívüli közgyűlést tartott Szolnok város képviselő testülete. Abban kellett állást foglalni – a többi között -, hogy miképpen alakuljanak az üzemeltetés költségei a gyökeres átalakítás előtt álló Tiszaligeti fürdőben. Ennek a tervnek az elfogadása volt a feltétele annak, hogy a közbeszerzési pályázatot kiírhassák, s hogy talán még az idén érdemi munka is kezdődhessék.

-Radócz Zoltán szocialista képviselő nem szavazta meg a több milliárdos beruházás lehetőségét. Szomorúan tapasztaljuk nem szereti támogatni a pozitív ügyeket, de azt is, hogy mindent megtesz a fürdőfejlesztés ellen – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Molnár Iván, a szolnoki képviselő-testület Fidesz frakciójának vezetője.

Mint mondta, Szolnokot nem a szocialisták irányítják szerencsére, így minden ajtó nyitva áll azelőtt, hogy újabb medencével bővüljön a tiszaligeti fürdő, s hogy a sok apró épület helyett egy nagyobb épüljön, amiben az öltözők, az egyéb kiszolgáló helyiségek, az egészségügyi szolgáltatások is helyet kaphatnak. Ezt a Fidesz-többségű testület meg is szavazta. Molnár Iván arról is beszélt, hogy ha a szálloda építéshez partnert találnak, akkor teljes lesz a szolgáltatás lehetősége, hiszen a termálvíz és a gyógyászat akár több napra is ide csalogathatja a vendégeket távolabbról is. Ez a teljes körű – szállás, sport, gyógyászat – fürdőszolgáltatás akár tisztes nyereséget is hozhat az üzemeltetőnek. Ezt a lehetőséget akarta az MSzP-s Radócz Zoltán megtorpedózni – zárta mondandóját Molnár Iván, a Fidesz frakcióvezetője.

 

 

 

 

 

SHARE