Szépen, csöndben csordogál a mérkőzés, a végkimenetele felől mindkét csapat tökéletesen bizonyos volt. Ennek ellenére a Debrecen nem adta föl, tette, amit tehetett és meg is lett az eredménye: ez a csapat lőtte a legtöbb gólt eleddig a szolnokiaknak. Igaz, ez is csak egy komoly verességhez volt elegendő.

A Szolnok Prlainovic nélkül állt föl, helyet kapott a fiatal Bodoróczki is, a maga tizenhat évével. Jól ment a bajnoknak, de izgalom nélküli volt a játék, talán ezért is maradt távol a közönség.

A Szolnok számára megvan a győzelem, imponáló a lőtt gólok bősége és kapottak “szűksége”, de hamarosan azért már komolyabbra fordul a dolog: nehezebb ellenfelek következnek. Akkor azért már jobban látszik majd, hogy a távozók helyére érkezettek hozzák-e Vargáék szintjét.

Férfi vízilabda OB/I. 3. forduló

Szolnoki Dózsa  –  Debreceni VSE    19:7    (3:1; 6:4; 6:1; 4:1)

Szolnok, 80 néző

Vezette: Berki A., Pásztor A.

SZOLNOK: Nagy V. – Bátori 3, M. Aleksic 3, Younger 2, Mezei 2, Cuk 3, Gocic 1. Csere: Kis G., Zalánki 3, Hangay Z., Bodoróczki, Fülöp 1, Jansik D. 1. Edző: Cseh Sándor


DEBRECEN:
Lévai – Macsi 1, Boros T. 1, Obradovic 1, Durik 2, Szőke, Smitula. Csere: Kállay 1, Fejős 1, Somlai, Süveges, Zsilák. Edző: Komlósi Péter
Gól – emberelőnyből:
7/4, ill. 4/2
Gól – ötméteresből:
4/3, ill. –
Kipontozódott:
Smitula (25. p.), Obradovic (28. p.)