Egy újabb mérföldkőhöz érkezett a Szolnok Televízió: ügyfélszolgálati irodát nyitott a az Agóra közben. Az előzményekről és az iroda által kínált szolgáltatásokról Pogány Attila vezérigazgató beszélt hétfőn az ünnepélyes megnyitón.

A több mint 30 éves Szolnok Televízió jelenlegi helyére, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központba 2015 novemberében költözött és mostanra valóra vált a televízió egy régi álma, hogy ügyfélszolgálati irodát nyithat, ezzel is közvetlenebb kapcsolatba kerülve partnereivel, hirdetőivel, a nézőkkel – mondta Pogány Attila.

Nagyon sokat jelent, hogy a városi televízió ezentúl még több embert ér el – kezdte köszöntőjét Szalay Ferenc polgármester. Mint mondta, a Szolnok Tv teljesen költözése teljes műszaki megújulással és így látványos minőségi változással is járt, a fejlődés következő állomása pedig a nézőkkel való kapcsolatteremtés egy másik formája, az ügyfélszolgálati iroda megnyitása.

Az ügyfélszolgálati iroda hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 15 óráig tart nyitva. Itt értékesítő és üzletkötő munkatársak – a hirdetések felvétele mellett – szaktanácsokkal is szolgálnak, segítenek cégre, vállalkozásra, szolgáltatásra és egyénre szabva a legmegfelelőbb hirdetési formát és a legmegfelelőbb időpontot, műsorsávot kiválasztani.

Az ügyfélszolgálati irodában nem csak a cégek képviselőit várják, de a lakosság előtt ugyancsak nyitva állnak ezek a lehetőségek: amennyiben valaki szeretné pl. saját lakását, házát, műszaki berendezéseit, bútorait eladni, hatékony hirdetési formát választ.

Erre a legmegfelelőbb megjelenési forma a Képes Képújság, amely hosszú évek szünetét követően ismét visszatér a Szolnok Televízió képernyőjére, újabb felületet biztosítva lakossági és céges hirdetőknek, mindemellett helyet kapnak benne közérdekű információk, műsorajánlók egyaránt.

A képújságban egy- vagy többoldalas, szöveges és fényképes hirdetések jelennek meg. Az egyes oldalak 30 másodpercenként váltakoznak, így az adott oldalak a fő műsoridőn túl 20-25 percenként kerülnek újra képernyőre, tehát naponta 15-20 alkalommal láthatók. Apróhirdetés megrendelésére is lehetőség van, mely maximum 3 képet is tartalmazhat. De kész hirdetés is leadható. A Képes Képújság naponta 0 órától 6 óráig, 10-től 12 óráig, 13-tól 17 óráig és 23-tól 24 óráig látható.