Három kamion ütközött össze a 4-es főúton Szolnoknál, szandaszőlősi üzletközpontok előtti szakaszon, kedden délután. Az egyik kamion veszélyes anyagot szállított, tartálya megrongálódott, de a szállítmány nem került ki a környezetbe. Sérülés nem történt. A járművet a katasztrófavédelmi mobil labor ellenőrizte, majd biztonságos helyre kísérte, ahol rakományát átfejthették egy másik tartályautóba. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a kamionokat, majd biztosították a helyszínt. A másik két jármű mezőgazdasági alkatrészeket és egyéb csomagokat szállított.

Árokba borult és a tetejére fordulva állt meg egy személyautó kedden délután Jászladány és Szászberek között. A járműben öten utaztak, mindannyian megsérültek, de önerejükből el tudták hagyni a járművet. A szolnoki hivatásos és a jászkiséri önkormányzati tűzoltók közreműködtek abban, hogy a három méter mély árokból a sérültek kijussanak, majd megfelelő ellátásban részesüljenek. A három súlyos és két könnyű sérültről a mentők gondoskodtak, őket kórházba vitték.

Egy nyolcvan négyzetméteres épület teteje égett pár négyzetméteren, Jászárokszálláson a Pozsony utcában kedden délután. A jászárokszállási önkormányzati és jászberényi hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, megbontották a födémet, ahol két gerenda égett a mellettük elvezetett kályhacső miatt. A födémet a tűzoltók alátámasztották, a lakók rokonokhoz költöztek átmenetileg.

Két személyautó ütközött össze Jászberényben a Négyszállás utcában kedden este. Összesen öten voltak érintettek a balesetben, könnyű sérüléseket szenvedtek mindannyian. A jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentők ellátták a sérülteket.