A megyei és a városi sajtó előző évi munkáját köszönték meg hagyományos sajtóreggelin a megye és a város vezetői, az országgyűlési választásokat is hozó új esztendőre pedig az eddig is kiváló együttműködés folytatását kérték.

Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, Kovács Sándor a megyei közgyűlés elnöke és Szalay Ferenc polgármester egyaránt méltatta a szerkesztőségek munkáját, melyek 2017-ben korrekten és hitelesen tájékoztatták a lakosságot a megyében zajló eseményekről.

Köszönet azért, hogy a sajtó munkatársai a helyi közösségekben láthatóvá érthetővé tették a kormányhivatal tevékenységét! – mondta dr. Kállai Mária, aki utalt arra is, hogy a kormányhivatalok munkáját folyamatosan monitorozó, fejlesztő Szolgáltató kormányhivatal modell általuk vált ismertté az országban.

Összetartó, a közös célért összefogásra képes megye vagyunk – emelte ki köszöntőjében Kovács Sándor -, ahol a sajtó is kiveszi részét a munkából, s magas színvonalon tud együtt dolgozni az egyes városi, megyei intézményekkel.

Szalay Ferenc a kiváló együttműködés mellett kiemelte, hogy a sajtóval fontos a kétoldalú kommunikáció, amelynek alapja a korrektség és a hitelesség. Erre különösen szükség lesz az előttünk álló hónapokban – utalt a városvezető az áprilisi országgyűlési választásokra.

A sajtóreggelin dr. Berkó Attila, a kormányhivatal igazagtója is megköszönte média munkáját.