Balesetet okozott Törökszentmiklóson, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt a tiszapüspöki lakos. A leesett rendszámtábla azonban gyorsan nyomra vezette a rendőröket.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. február 28-án 18 óra 50 perckor Törökszentmiklós belterületén. Egy ismeretlen férfi közlekedett személygépkocsijával a Széchenyi István úton, amikor egy kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a védett úton, szabályosan közlekedő másik személyautónak és összeütköztek. A vétlen jármű megpördült és lesodródott az úttestről, vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett. Az okozó jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrök a helyszínelés során megtalálták a balesetet okozó jármű hátsó hatósági jelzését, így gyorsan azonosították a sofőrt. A járőrök a tiszapüspöki lakost előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.