Közgazdász, idegenvezető és vendéglátó eladó végzettséggel egy fiatal lány úgy döntött, hogy valami egészen másba vág bele. No nem kényszerből – belső indíttatásból. A végső döntés meghozatalában az is segítette, hogy nem akart elszakadni Szolnoktól, mindenképpen itt tervezte a jövőjét. Németh Luca néhány külföldi és budapesti példát látva úgy döntött, beáll a pult mögé, és egészségtudatos italokat, fagylaltokat fog árulni. A tervezgetést tettek követték, a vágyak hamarosan testet öltöttek: megszületett a Dzsúzó.

A nyitás óta eltelt három hét tapasztalatai alapján legnépszerűbb az Antistressz nevű és hatású smoothie, Luca személyes kedvence azonban az almából, ananászból, citromból és mentából készülő Detox dzsúz. Szerepel az ajánlatok között Napozás utáni, Edzés utáni smoothie is, jelenleg körülbelül 15 féle italból választhatnak a vendégek. A nyár egyik slágerterméke a fagylalt, ebből hétféle van a Dzsúzóban, laktóz és cukormentes változat is.

Luca hangsúlyozza, hogy nála az egészségtudatosság nem csupán szlogen, mint ahogy a környezetre is igyekszik odafigyelni, így a sétálópoharak, a szívószálak cukornád alapú, lebomló anyagból készültek. A hidegebb időkben egészséges rágcsálnivalóval, salátákkal, szendvicsekkel, tacóval, hummusszal, guacamole-val bővül a későbbiekben a kínálat. (x)