Megöltek egy gyermeket pénteken Szekszárdon, a gyanúsítottat még aznap este felfogták – közölte honlapján a rendőrség.

Sajtóhírek szerint a kislánnyal különös kegyetlenséggel végzett gyilkosa, az édesapa az egyik bulvárlapnak azt nyilatkozta, hogy szerinte meg is erőszakolhatták gyermekét, mielőtt brutálisan megölték volna. Ezeket az értesüléseket egyelőre nem erősítette meg a rendőrség.    

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) tájékoztatója szerint március 8-án este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a gyermek az otthonából eltűnt. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai fél órán belül Szekszárdon, a Patak utca mögötti Séd patak medrében találták meg a gyermek holttestét.
    A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vették.
    Az ügyben a TMRFK tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást – közölték.
    A sajtóértesülést, miszerint az áldozat egy ötéves kislány, Komlósiné Kiss Anett, a főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek sem megerősíteni sem megcáfolni nem kívánta.

Az apa a sajtónak azt állította, a gyerek unokatestvére a tettes.