FOTÓ: Benke Szilárd facebook-oldala

A Porsche Hungária és a Juvenal Kft. jóvoltából tizenkilenc új autót kapott a Szolnoki Olaj KK. A megállapodás egy évre szól.

A Volkswagen emblémája már ott virít a Körcsarnok kezdőkörében, kedd óta azonban még szorosabb a kapcsolat a világ egyik legismertebb autómárkája és Magyarország jelenlegi legjobb kosárlabda- csapata között – írta az olajtv.hu. – A megállapodás egy évre szól, amolyan tesztidőszak ez. Bár Eppel János, a Porsche Hungária Kft. ügyvezető igazgatója már a hosszabb távú együttműködés lehetőségeiről is beszélt a kulcsátadón. Több típusból lehetett választani. Az amerikai játékosok automata váltóst kértek, de ilyen jutott Kovács Péternek is, akinek sérült bokával még meggyűlne a baja az állandó kuplungolással. A családos játékosok érthetően a nagyobb légterű modellek mellett döntöttek. A csapat tornyai- Tóth Ádám és Luksa Andrics- számára is van elég hely, a belmagassággal sincs gond. 

“A Volkswagen évtizedek óta támogatja a társadalmilag, kulturálisan vagy sport szempontból fontos célok megvalósítását. Következik ez a márka hagyományokat tisztelő múltjából, illetve az innovatív és az értéket teremtő programok iránti elkötelezettségből. A Volkswagen ugyanis a Porsche Hungária többi márkájához hasonlóan vallja, hogy egy sikeres és eredményes márka számára nem csak lehetőség, hanem kötelesség is a társadalmilag fontos programok támogatása.

Természetesen a sport továbbra is központi eleme a Volkswagen támogatásoknak, melyben központi szerepet kap a labdarúgás, de évek óta jelen van a röplabda és örvendetes módon most megjelenik a kosárlabda is. 

A Juvenal Kft. 25 esztendős története sok szép pillanatot őriz. Vállalkozásunk mára a térség meghatározó autókereskedésévé nőtte ki magát, amely mögött sok munka, egy kiváló csapat szakértelme, s természetesen a világ egyik legismertebb márkacsoportja áll. Mi pontosan tudjuk, hogy sikereinket kizárólag egy jó csapattal érhetjük el, így most, amikor egy jelentősebb szponzoráció mellett tettük le a voksunkat, természetes volt, hogy egy eredményes csapatot kerestünk partnerként. 

Így ez alkalommal örömmel jelentjük be, a Juvenal márkakereskedés és a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub együttműködését, melyen keresztül 19 Volkswagen kerül a klub használatába. A flottát az innovatív és vonzó formatervezésű Arteon és Tiguan Allspace mellett nagy részben a megbízható és gazdaságos Golf és Golf Sportsvan típusok alkotják. Az autók a klub döntése alapján kerülnek a sportolók használatába. 

A flotta ünnepélyes átadása alkalmából Hangácsi Sándor , a Juvenal Kft. ügyvezető igazgatója elmondta:

”Az együttműködéssel a szolnoki gazdasági és sportélet két kiemelkedő képviselője találkozik. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a klub a Volkswagenek használata mellett döntött, melyért cserébe egy sokszoros bajnok és kupagyőztes csapat, valamint sportolói jelenítik meg a márkát, a több ezer helyi és a több millió kosárlabdát szerető szurkoló előtt. A Juvenal Kft., a Volkswagen márkacsoport, valamint a szolnoki Olaj KK egy olyan csapatot alkothat, mely még sok sikerhez segítheti egymást úgy, hogy közben eredményességével büszkévé teheti Szolnok városát.” – olvasható a Juvenal Kft. közleményében. (olajtv.hu cikke nyomán)