Javában dolgoznak a szakemberek a tornaterem járófelületének cseréjén, közben új kosárpalánkokat szerelnek föl. Az új padló FIBA-előírás szerinti, tehát hivatalos verseny is rendezhető rajta: nehezen kopik, nem csúszik, nyolc milliméteres vastagsága okán kellőképpen rugalmas, kényelmesebb, egészségesebb az ízületeknek.

A tornaterem megújítására harminc milliót költenek, a tavaszi szünet után már a jobb tornaterem várja a Piros gyerekeit. Szinte nyomban hozzáfognak az udvari sportterek fölújításához, amire hatvan milliót fordítanak. A költségek jelentős része a TAO visszaforgatásából került ki, de a város is segített forintokkal.

A Széchenyi Piros iskola épületének az alapos rekonstrukciója fél milliárdnyi forintot követelt, amiből a nyílászárókat egytől egyig kicserélték, megújultak a vizesblokkok, elkészült a külső hőszigetelés, újak a villanyvezetékek és a gépészet is korszerűbb lett. Kifestették a tantermeket. Ezekkel a munkákkal már végeztek, míg a sportudvar szeptemberre “nyit” kaput a Piros diákjainak.