A magát szolnoki többségnek hazudó, szerény képességű társaság nem adja föl (csapatuk nevét nagy betűvel írják, pedig a kicsit is kár rájuk pazarolni). Mind lejjebb ássa magát az ismeretlen számú tagságot képviselő képződmény és vele süllyed a szolidáris baloldal, amelyik magát meg ellenzéknek szeretné föltüntetni és emezek mindenféle ostoba kijelentéseit nem cáfolja, vagy kéri ki magának, bármilyen sértő is az másokra.

Mert most már itt tartanak. Gusztustalan és tisztességtelen módon mozgóképekből csinált-kreált állóképeket másoltak – jelzem: azt is lopták a városi televízió adásából! -, alá fűztek modortalan, alpári bejegyzéseket. És most itt az újabb, a mérhetetlen tudású agytröszt szenzációs tákolmánya. Megint lopott fotóval indítanak a nagyszerűek: a polgármester keresztbe vetett lábát kifogásolták meg, mert ők aztán tudják az illemet, az etikettel kelnek és fekszenek. Vajon mi tiltja a keresztbe vetett lábat? Természetesen semmi. Mi sem bizonyítja jobban nyomorultságukat, alávalóságukat, hogy minden képet lopnak, úgy tűnik, nem futja saját termékre. Sem. A képen jól látszik Szolnok polgármesterének cipőtalpa. Hogy az fölháborító, kérem szépen! Na, a bejegyzőik – mind a tucatnyi -, alaposan rátromfolnak, firkálnak kígyót és békát, a polgármester minden nekik, csak nem rendes ember. Mindezt nem először teszik. A bejegyzők gusztustalankodnak a megtámadottak korával, tehetségével, emberségével, fizimiskájával, ahogy most is – a facebook oldalt bitorló bagázs pedig hagyja. Nyilván nincs apjuk, anyjuk, gyerekük, feleségük…Csak három bejegyzőnek néztem utána: az egyik miskolci, a másik hajdúböszörményi, a harmadik budapesti. Úgy látszik nincs elegendő mozgósítható helybéli mocskolódó, importra szorul a nagy és hatalmas “többség”. Talán a választók elgondolkodnak azon, hogy ez volna a program, amire jó érzésű ember voksolna..?

Nos, íme a talp, amit kifogásoltak a szerényen bútorozott agyúak. Alávaló a módszerük, sokadszor. Talp alá való, ha értik, mire is gondolok.

hz