Hetedik alkalommal írja ki az önkormányzat a Szeretem Szolnokot! pályázatot. Életkortól és lakóhelytől függetlenül várjuk a tetszőleges technikával készült pályamunkákat!

Téma: olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, változatos rendezvényeit, egy-egy a városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését.

A pályázati anyag beküldési határideje:
2019. augusztus 08. 12 óra

Pályázati anyag beadása:
A tetszőleges technikával készült, és lehetőleg digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum 3 db pályázónként) a szeretemszolnokot@ph.szolnok.hu e-mail címre. (Fotó esetén a felbontás: min. 1024X768, a maximum 5 perces videókat a youtube-ra kérjük a feltölteni, s a linket küldjék el.)

A pályázat értékelése:
A beérkező pályaműveket háromtagú szakmai zsűri értékeli.

Közönségszavazás
Közönségszavazáson azok a pályamunkák vesznek részt, amelyek megjeleníthetők a verseny facebook oldalán.

Egy díjat a közönség által legtöbb szavazatot kapott pályázó vehet át. A közönség a „Szeretem Szolnokot” facebook oldalon tud szavazni – az ott megadott szabályok alapján -2019. aug. 23-án (péntek) 12 óra és 2019. aug. 27-én (kedd) 12 óra között.

A pályázat díjazása:
A beérkező pályaművek közül a zsűri által 6 legjobbnak ítélt alkotás, illetve a facebookon 2019. aug. 23-án 12 óra és 2019. aug. 27-én 12 óra között legtöbb szavazatot kapott pályamunka értékes díjakban részesül, melynek felajánlói:
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata
Béres Gyógyszergyár Zrt.
Új Néplap
RepTár
iSzolnok

Fődíj: 100.000 forintos vásárlási utalvány

A közönségszavazás lezárása és a zsűri döntése után az eredmény végleges. A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben vagy telefonon kapnak értesítést.

A díjakat a Szolnok Napjához kapcsolódó 2019. augusztus 31-i rendezvényen adják át.
Pályázati feltételek:
· A pályázatnak nevezési díja nincs.
· A pályázó telefonos és e-mail-es elérhetőséget adjon meg.
· Egy pályázó maximum 3 tetszőleges technikával készített pályamunkával pályázhat
· A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.
· A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.