Különleges gasztronómiai élményben volt része a péntek és szombat este a Hild térre látogatóknak, hisz 5. alkalommal készültek ínycsiklandó ételkompozíciókkal a Séf Randevú konyhafőnökei. Tíz séf kínálta 30 ételét, melyek mellé kézműves borokat és söröket kortyolhatott a vendégsereg, a menüsort kitűnő desszertekkel lehetett megkoronázni.
Látványos főzőshow-t tartott Németh Ádám és Wirgha Márk séf, valamint a szolnoki Molnár Bence junior séf. Az esemény díszvendége az August Escoffier Lovagrend magyarországi szervezete és Jérome Szkuta, a Francia Nagykövetség séfje volt. A lovagrend a Séf Randevún avatta lovaggá a francia konyhafőnököt.
A vendégek számára gyermek foglalkoztató és kellemes koncertek tették baráti, családi és kulturális élménnyé a hétvégét.