Egyedi ötletek, színvonalas megvalósítás – ez jellemezte az önkormányzat által meghirdetett idei Szeretem Szolnokot! pályázatot. A beérkezett, több mint 136 pályamunka alkotói közül a zsűri által kiválasztottak vehették át szombaton ajándékaikat a Hild téri színpadon. A díjakat Szabó István alpolgármester, dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár Zrt. vezetője, Marsi Gabriella, a RepTár marketingvezetője adta át.

A 100 ezer forintos Media Markt vásárlási utalvány boldog tulajdonosa, a pályázat fődíjasa a Páncsics Edina tanárnő által vezetett fiatalokól álló csapat – Sárándi János Endre, Lengyel Renáta, Gazdag Adrienn, Kovács Tamás, Pántya Lili – lett, akik Szolnoki anzix címmel küldték be pályázatukat.

A pályázat facebook oldalán rendezett közönségszavazás nyertese Várhalmi Sándorné és Oros Krisztina lett, ők a Szolnok Televízió közönségdíját, egy-egy 10 ezer forintos ajándékcsomagot kaptak.

Az önkormányzat, a RepTár az Új Néplap és a Béres Gyógyszergyár Zrt. ajándékait Fejes Lajos, Vámos Norbert, Tószegi Fanni, Kürti Karina és Almai Fanni vehette át.

Ugyancsak a város ajándékát egy-egy nyolcezer forintos ajándékcsomagot vihetett haza dr. Kovács Gyuláné, Békési István, Csernai István és Tornyi Tímea.

Kiss Gábor, Pintér Zsolt, Szabó András, Csányi-Molnár Magdolna és Benke Erika pályázatát egy-egy ajándékcsomaggal köszönte meg a város nevében Szabó István alpolgármester.

A Szolnok Televízió különdíját Turcsányi Anett vette át Pogány Attila főszerkesztőtől, az  iSzolnok internetes portál különdíját, egy negyvenezer forintos ajándékcsomagot a New Step Fitness tánccsoport kapta. A Galéria Étterem egy 10 ezer forintos, az étterembe szóló utalvánnyal ismerte el Baczuk László pályázatát.

S ahogy az már hagyomány, a szervezők a 18 éven aluliakat ezúttal is megajándékozták, a fiatalok egy-egy 5000 forintos ajándékcsomaggal térhettek haza.

Köszönjük, a Szolnok Televíziónak, az iSzolnok internetes hírportálnak, a Béres Gyógyszergyár Zrt-nek, a RepTárnak, és a Galéria Étteremnek a támogatását, pályázóinknak a részvételt! (szolnok.hu)