Jókora mélységben már a Radócz szocialista vezette szolnoki ellenzék. Legutóbbi, az egykoron jobbikos, most…(?) Szotyori-Lázár Zoltán fémjelezte Szolnoki Többség oldalon nagyon erősen megnyomták a rasszista gombot.

A közölt képen Kisgrófo és társasága vendégeként ott látható Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere. A szövegben pedig ilyesmi olvasható, hogy EZEK vegyék át a városvezetést? Hát ezt akarjátok? EZEK, akik tízezer forintért megvehető voksokat szállítanak..? Na persze hogy a cigányokról szól a poszt, egyértelműen.

Minderre Radócz szocialistának egy szava sincs, hogy aszongya: hülyék vagytok? Mit irkásztok itt össze? Hát nemrég, egy hónapja sincs még én posztoltam ki a fészen, hogy az én drága Gáspár József barátomnak köszönöm, mert meghívott a roma főzőversenyre! Veszitek le azonnal a képet, szöveget! Hagyták tobzódni híveiket, akik aztán bőven szórták a mocskot a cigányságra. De végül szólt a központ: elég. És levették a posztot. Megkésve bár, de hiába.

De azért. Végigszaladt a média jó részén, köztük a liberálisokon ez a mocskolódás és nem éppen dicsérték Radócz szocialistát, meg bandáját a sajátjaik sem.

Foto: facebook

Csak megjegyezném: Kisgrófót vagy az apját nem érdekelné a tízezer forintos “lefizetési” ajánlat (és akkor még óvatos voltam), mert megkeresik a maguk pénzét, ahogy a legtöbb cigányt sem érinti a szele sem ilyesminek. Radócz szocialista, meg a bandája iszonyú nagy rasszista bakot lőtt. Vagy nem is annyira bakot? Hát hiszen van olyan fotográfia is, amin a jónevű Szotyori-Lázár Zoltán egykori, helyi jobbikos vezérrel parolázik a városháza előtt. Szolnokon. Aki nemrég még Radócz szocialista közé lövetett volna, ha értik, mire gondolok. Milyen szépen összeakadtak! Hogy majd ők aztán ketten! Talán még emlékszünk Szotyori-Lázár székelyeket gyalázó mondataira (is)! Akkor most együtt ócska cigányoznak és hülye székelyeznek? Kik jönnek még a legyalázásban? Nem, nem adok tippeket. Megy ez a szoci-jobbikos-dékás-nem-tudom-milyenes-összefogósdis vezérkarnak és támogatóiknak önerőből is. Pincemélyig. Ahonnan már a segélykiáltás sem hallatszik ki…Az lesz a valami, nem?

hz