Elindítja a 2019/2020-as bajnoki szezonra szóló bérletek árusítását a Szolnoki Olajbányász. Az alábbiakban a klub közleményét olvashatják:

Szeptember 13-tól szeptember 27-ig vásárolhatják meg az új szezonra szóló bérleteiket a Szolnoki Olajbányász szurkolói. Az egész évadra érvényes belépőt a Tiszaligeti Körcsarnok főbejáratánál lévő jegypénztárban lehet megvenni. A pénztár hétköznapokon 16-tól 20 óráig tart nyitva, míg szombatonként 9-től 12 óráig várjuk szurkolóinkat. 

A bérletek a Szolnoki Olajbányász alapszakaszban, középszakaszban és rájátszásban megrendezendő mérkőzéseire érvényesek.

Bérletek ára:

  • Diák/nyugdíjas: 20 000 forint
  • Szurkolói bérlet (J-szektorba érvényes): 23 000 forint
  • Felnőtt bérlet: 28 000 forint

Szeptember 13-tól 18-igkizárólag csak a korábbi bérleteseink tudják megvásárolni, megújítani a bérleteiket.A 2018/2019-es bajnoki szezonra érvényes bérletüket kérjük, hozzák magukkal.A klub így tudja biztosítani számukra, hogy a 2019/2020-as szezonban a bérletük a már jól megszokott helyre szóljon.

Azon szurkolóink, akik nem vásároltak bérletet az előző szezonban, a bérleteiket 2019. szeptember 19-től vásárolhatják meg.

Felhívjuk a bérletet vásárlók figyelmét, hogy a kedvezményre jogosító igazolványukat (diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány) mindenképpen hozzák magukkal, ezek megléte esetén tudjuk értékesíteni számukra a bérleteket.

Szeptember 27-től már csak a klubirodán lehet hozzájutni a bérletekhez, ebben az esetben kérjük szurkolóinkat, hogy az info@olajofficial.hue-mail címen keresztül vegyék fel a klubbal a kapcsolatot.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! Jó szurkolást, Hajrá Olajbányász!