Sajátosan értelmezi a választási kampányt Radócz Zoltán. Vádaskodó, félelmet keltő kampányában a cigányok ellen hergel, közismert zsidógyűlölővel fotózkodik, ha pedig éppen nem valami légből kapott váddal járja a sajtót, embereit kiküldi plakátot rongálni. Aztán ők erre még büszkék is, mert a törvényes, szabályos, tisztességes kereteket ők nem szeretik.

Lukácsi Katika, a Mindenki Magyarországa Mozgalom országos alelnöke, Pilák Imre, a jelenlegi önkormányzat valamelyik baloldali mikropárt színeiben politizáló képviselője, valamint Szekeres Éva szolnoki Momentum-elnök (alighanem egyedül van a pártban – a szerk.), Radócz szandai képviselőjelöltje boldogan ragasztgatta át saját felirataival Szalay Ferenc választási plakátjait csütörtök éjszaka. Annyira szerencsétlenek voltak, hogy a járőr tettenérte őket.

Persze jött a szokásos balos-libsi siránkozás: jajj-jajj, az elnyomó Orbán-féle rendőrség bezzeg most ott van, ráadásul a törvényeknek megfelelően teszi a dolgát, ha már rongálást észlel! A kár mértékétől függően még bűncselekmény is lehet a tettük, azaz Radócz Zoltán a hatalomért bármilyen törvényt hajlandó áthágni. Az a kérdés, hogy közeledve október 13-hoz, mi jöhet még? Legközelebb megverik a fideszes aktivistákat? Megrongálnak majd épületeket is, ha a gyanús ingatlaneladásokba keveredő Radócz esetleg erre biztatja őket?

Abban nem bízhatunk, hogy a baloldal korrekt, normális kampány visz, mert mióta Gyurcsány Ferenc irányítja Szolnokon is az ellenzéket, azóta új világot építenek, a félelemkeltés és a hazudozás rendszerét. Szóval, csak óvatosan, az úton az első nagy lépést már megtette az önmagát Radócz-Armynak, azaz Radócz-seregnek (nomen ezt omen) hívó hataloméhes csapat.