És persze biztonságosabb is, mert néhány rosszindulatú alak kitörte az ajtókat, megszaggatta a védőkerítést. Ezeket most rendbetették. Került a játékok alá védőburkolat, a gumiszerű anyag tompítja az esést, ami azért egy játszótéren előfordulhat. Ottjártunkkor érkeztek a környék óvodásai, akiket a felhősödő ég egyálétalán nem zavart, sőt!

Legnagyobb sikere a kötelekből kialakított piarmisnak volt, amit szinte mindenki azonnal ki akart próbálni. Nem is volt olyan egyszerű feladat, hiszen a kötelek inogtak, erő kellett ahhoz, hogy az ovisok fölmászhassanak, de az is látható volt, hogy erőből is, energiából is bőven akadt az első látogatóknál.

A környék növényeit is csinosították, figyelmeztető táblákat tettek ki a kutyatartóknak, vélhetően figyelembe is veszik, már csak a gyerekek egészsége miatt is. Jelenleg egyébként ötvennél több játszótér van a városban, minden városrészre jut egy nagyobb és persze sok kisebb. Fölújításuk vagy újak létesítése rendszeres egy hoszabb időre elfogadott terv mentén.