Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén ősszel is rendkívül fontosnak ítéli meg a szolnoki kerékpáros turizmus és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését.

Program az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.

A hagyományokat követve önkormányzatunk 2019. október 9-én reggel 06:30 és 08:30 között ismét a Kossuth téren várják az önkormányzat munkatársai a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, egy meleg kávéval, péksüteménnyel, zenével, jó hangulattal, a kicsiket pedig meglepetés bringás ajándékkal.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága jóvoltából helyi és térségi termelők finomságai idézik fel gyermekkorunk már-már elfeledett ízeit, melyek a tavaszi eseményhez hasonlóan, szintén megkóstolhatóak a Bringás reggeli alkalmával.

A Szolnoki Rendőrkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek keretében kiegészítő szolgáltatásként „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt biztosítanak az érdeklődők számára.

Bringázz munkába, suliba, bringázz minden nap Szolnokon!