Harmadik helyezést értek el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Rékasi Róbert rendőr törzszászlós és Faragó Zsolt rendőr törzszászlós a IX. Országos Balesethelyszínelő versenyen.

Idén a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendezhette meg a IX. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. A háromnapos rendezvénynek Hajdúszoboszló városa adott otthont 2019. szeptember 23-a és 25-a között. A megmérettetésre a megyék legjobb két balesethelyszínelője érkezett, összesen 21 csapat. A versenyzők már a megnyitót követően elfoglalták helyüket az asztaloknál, és megírták az elméleti teszteket, melyek KRESZ és szakmai feladatokból álltak.

A döntő második napján a csapatok gyakorlati megmérettetésen vettek részt, ahol különböző baleseti szituációkat kellett megoldaniuk.

Az országos versenyen a dobogó harmadik fokára a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csapata képviseletében Rékasi Róbert rendőr törzszászlós és Faragó Zsolt rendőr törzszászlós állhattak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság köszöni a kollégák részvételét a versenyen és munkájukhoz további sikereket kíván!