Az ellenzéki összefogás az elmúlt hetekben durva hangnemű és valótlan tartalmú álságos hírekkel árasztotta el a várost, ezért tartott sajtótájékoztatót Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere. Személy szerint is komoly támadások sorát kellett kiállnia az utóbbi hetekben, de támadták a Fidesz-KDNP képviselő jelöltjeit is.

-A város történelmi fejlődés kapuján léphet be, ha a négyes út négy sávja eléri a várost – mondta, – de olyan összefogás jelentkezett választási ellenfélként, ami mögött Gyurcsány Ferenc áll – szögezte le.

A Radócz vezette szolnoki ellenzék mögött Gyurcsány Ferenc áll

Mint mondta, arról már bőven vannak emlékei a városban élőknek, hogy a Gyurcsány-Radócz együttműködés idején miként árulták ki Szolnok vagyonát, lehetséges bevételeit, ezt még egyszer nem engedhetik meg a választók. A város nehezen kivívott jó hírneve az ellenzéki gyűlöletkampány miatt besározódni látszik. A hazugságok, csúsztatások, ferdítések már eddig is sokat ártottak.

A Gyurcsány irányította Radócz-csapat a gyűlöletre épít, a migránsok betelepítése fejében pedig brüsszeli “költőpénzre” számít, ezt nem is titkolják.

A romboló ellenzékkel szemben viszont van egy az építésre szövetkezett, jól képzett, az eddigi polgármester, Szalay Ferenc vezette Fidesz-KDNP csapat, amelyik a város vagyonát a másfélszeresére növelte, akik sokat tettek a munkahelyek megteremtéséért, a dinamikus fejlődésért az elmúlt évek alatt.

Szalay Ferenc polgármesterként is, a Fidesz térségi vezetőjeként is azt kérte, hogy október 13-án rá és az ő “csapatára”, a Fidesz-KDNP jelöltjeire, a fejlődés és az építés folytatására szavazzanak majd a polgárok.