Azt idézi a Pesti srácok, hogy érdekes buliban vett részt a szolnoki, mindenről lemondott egykori, sunyin, arctalanul mocskolódó jobbikos vezér, bizonyos Szotyori-Lázár Zoltán. Többen állítják, hogy ő az, aki a háttérből mocskolódik, hazudozik egy internetes oldalon, személyeskedő vádakkal áll elő, és talán újra megpályázná a képviselői széket a városháza dísztermében. Na, ez a “bulis” Szotyori a nagy támogatója Radócz szocialistának Szolnokon, aki ilyen támogatókkal szeretné meghódítani a polgármesteri széket. Érdekes, hogy neki nem jutott ILYEN ujj…

Egekben a színvonal: LMBTQ-vá viccelték magukat a szolnoki jobbikosok

Bulit rendeztek a Jobbik nevű, egykor szélsőjobboldali, mára hamvas baloldalivá szelídült párt szolnoki főhadiszálásán, a hangulat tetőfokán pedig homoszexuálissá tréfálták magukat. Főszerepben a határon túli szavazatokat üveggolyókká átszámoló Szotyori-Lázár Zoltán és a helyi képviselőjelölt.

Az elemi.hu birtokába került képeken Szotyori-Lázár Zoltán és Berényi Gábor, jobbikos önkormányzati képviselőjelölt látható, amint a sliccükön kilógatott mutatóujjaikat orális örömökben részesítik, és mindeközben rendkívül jól mulatnak. Javukra kell írni, hogy legalább kölcsönös az örömszerzés, egyik mutatóujj sem maradt kielégületlen. Ha máshoz nem, legalább annak a kérdésnek a megfejtéséhez közelebb kerültünk, hogy „Miért szavazzanak a melegek a Jobbikra?” Az ilyen, a Rudas fürdő megboldogult péntekeire emlékeztető zabolátlan éjszakák miatt!