A szolnoki ellenzék nagyon szereti ezt a kampányosdit, a jelek szerint békére biztosan nem számíthat tőlük Szolnok. Merthogy a háborút azóta is folytatják. Ahogyan a viccben mondják: nekik mindenről az jut eszükbe. Most éppen készítettek egy esti fotót. Kocsiból, alighanem telefonnal. Az utcán minden látszik, de szerintük nem látszik. Mert rosszak a lámpák, amik tökéletesen világítanak. Mert Elios. Meg Szalay Ferenc. Csodás.

Ha most nagyvonalúan túllépünk azon, hogy a mellékelt kép tanúsága szerint jók a lámpák és normálisan lehet mindent látni, jól láthatjuk mire is készülnek. Az ellentétek szítására. Akár hamis hírek alapján is. Akár úgy, hogy majd az igazság csak évekkel később derül ki, igaz, az majd őket nem fogja érdekelni. Mert szemük előtt ott villog a képzeletbeli neonlámpán minden vágyaik netovábbja: a HATALOM. És közben az sem érdekli őket, hogy tisztességes embereket is tönkretesznek vele.

Valaki végre odacsaphatna egyet, s bíróság elé citálhatná ezeket a békétlen embereket az igaztalan vádjaik miatt! Láthattuk országszerte: a korrektséggel és a békességgel az ilyen poltikai figurák csak visszaélnek. Nem hagyhatjuk!

A cikkünkhöz mellékelt fotót a Szolnoki Többség oldalán találtuk. Állításuk szerint ezen jól látszik, hogy milyen sötét van. Mi tesszük hozzá: biztosan, csak nem látszik az a sötét a lámpák fényétől!