A szolnoki Ádám Ati gyógyulásáért sokan összefogtak, s különböző kezdeményezésekkel, adományokkal támogatják a kisfiú gyógyítását. Csak két példa: a városban három helyen kupakgyűjtőt helyeztek ki, Mága Zoltán városunk díszpolgára, világhírű hegedűművész pedig a közelmúltban sztárfellépők közreműködésével jótékonysági koncertet adott a Szolnoki Galériában.

Most egy újabb nemes kezdeményezés ad lehetőséget Ati támogatására: sztárséfek és Molnár Bence, szolnoki junior séf várja finom vacsorával a segíteni vágyókat.

“Szeretnéd, hogy három sztár séf és egy junior séf főzzön neked vacsorát? Molnár Bence junior séf jóvoltából 2019. 11. 14-én 19 órakor Szolnokra jön Wolf András, Sárközi Ákos és Krausz Gábor, hogy 100 embernek vacsorát varázsoljon. A csoda másik része, hogy mindezt Ádám Atiért teszik, hogy így segítsék Őt a gyógyulás felé vezető úton.

Aki szeretne jó hangulatban eltölteni egy estét, megkoronázva egy jó vacsorával és még segíteni is, vásároljon a 12 ezer forintos jótékonysági jegyekből egyet és szeretettel várjuk a megadott időpontban Szolnokon a Söráriumban!

A jegy kizárólag a vacsora díját tartalmazza.

Aki ezen felül szeretné támogatni Atit, a helyszínen kihelyezett gyűjtőládában ezt megteheti.

Jegyvásárlás és asztalfoglalás: 0670/279-9319”