Nem volt kétséges, hogy a hazai csapat nyer, inkább az volt a kérdés: mennyivel. Úgy tűnik, még mindig elég nagy a különbség a két gárda között, bár a Szolnok most nem a legjobb összeállításában ugorhatott vízbe a győzelemért. Az első negyed némileg meglepetés volt, de aztán már minden kétség elszállt: nyert a Szolnok, ilyen arányban is megérdemelten.

VÍZILABDA OB/I.
ALAPSZAKASZ
6. FORDULÓ
A-CSOPORT

SZOLNOKI DÓZSA – DEBRECENI VSE 16:9 (3:3, 5:1, 4:2, 4:3)
Szolnok, 200 néző. V: Kovács Cs. T., Sándor
SZOLNOK: Bányai 1 – Bátori 5, Subotic 1, Jansik D., D. Lazic, V. Rasovic, Angyal 2. Csere: Dőry, Schmölcz 1, Várnai 2, Szatmári 1, Teleki 1, Szeghalmi 2. Edző: Zivko Gocic
DEBRECEN: Kósik – Macsi M., Kovács Gábor 2, Fekete G. 4, Vancsik 1, Macsi P. 1, Rádli. Csere: Smitula, Krasznai B., Telegdy, Stefanidesz 1, Zsilák, Kardos M. Edző: Miroslav Bajin
Gól – emberelőnyből: 12/6, ill. 6/2
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1
MESTERMÉRLEG
Zsivko Gocic:
 – A mérkőzés elején még érződött a játékunkon az elmúlt hetek nehéz sorozata, a folytatásban azonban összeszedtük magunkat, és magabiztosan győztük le az időnként jól játszó debreceni csapatot.
Miroslav Bajin: – A meccs előtt arra gondoltunk, hogy az elmúlt hetek sok mérkőzése után fáradtabb lesz a szolnoki csapat, és esetleg meg tudjuk nehezíteni a dolgát. Sajnos nem így történt, mert három három után sok lefordulásgólt kaptunk, és nem tudtuk megakasztani a szolnoki támadásokat. A hazai csapat összeszedettebben játszott, és ilyen különbséggel is megérdemelten győzött.

(Forrás: Nemzeti Sport online)