A szerdai nappal kezdeményezte Dragan Alekszics vezetőedző szerződésének felbontását a Szolnoki Olajbányász. Egyúttal megállapodott a csapat szakmai munkájának irányításáról a 39 esztendős szlovén edzővel, Gasper Potocnikkal – jelentette be facebook-oldalán a klub.

Mint írták, a szlovén edző Potocnik csütörtökön érkezik Szolnokra, s veszi át az Olajbányász edzéseinek irányítását. a szlovén edző nem először dolgozik Magyarországon, bő másfél évig a Körmend szakmai munkáját irányította.

– Nem a terveink szerint szerepelt a csapat az idei bajnokságban – mondta Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója. Mivel céljaink nem változtak, s továbbra is nemzetközi szereplést érő helyen szeretnénk végezni a bajnokság végén, ezért úgy éreztük, változtatnunk kell. Úgy gondolom, Gasper Potocnik személyében egy remek, a munkája iránt rendkívül elkötelezett szakembert sikerült szerződtetnünk. Egyúttal szeretnénk megköszönni Dragan Alekszics munkáját, klubunk történelmének kiemelkedő játékosa és edzője, csak hálásak lehetünk neki az elmúlt esztendők eredményességéért. Egyúttal sok sikert kívánunk neki további munkájához. (Olajofficial.hu nyomán)