Kivégzésre biztatnak a Szolnoki Többséget támogató hozzászólók a pártcsoportosulás egyik közösségi médiában közzétett posztjánál. A politikai okok miatt frissen leváltott tévéigazgatót tennék el láb alól az emberarcot öltő ballibes katonák. Persze elhatárolódásnak nyoma sincs a Szolnoki Többség képviselőinek részéről.

A Szolnoki Többség rendszeresen fix kamuprofilokkal, illetve néhány valódival megosztogatja saját szerzeményeit. Ezen aztán, szintén valótlan személyekkel, gyalázkodásba és vádaskodásba kezdenek valakik, rendre ugyanazok. Ezúttal a Szolnoki Többség által létrehozott csoportban, mely a Mi folyik Szolnokon? nevet kapta, a csütörtökön általuk leváltott tévéigazgató, Pogány Attila szidalmazásába fogtak. Állandó trolljaik egyike ezt azonnal megosztotta egy szintén a marhaságaik szemetesládájának használt másik csoportban, s máris a távozó igazgató gyalázásába kezdtek. Itt már kötelet is kértek neki.

– Döbbenettel és egyben szomorúan tapasztaljuk, hogy milyen mélységekbe jutott el ez az ügy, de úgy általában a Szolnoki Többség politikai posztjai – mondta az iSzolnoknak Tasnádi Zoltán, a Fidesz szolnoki közgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetője. – Egyetlen embert sem lehet akasztással fenyegetni, elfogadhatatlan, hogy ezt a stílust szabadjára engedi egy politikai erő. Egy többgyermekes családapát, a szolnoki sajtó egyik kiemelkedő munkatársát, aki huszonhét esztendeig szolgálta a városi televíziót, nem lehet ilyen méltatlan helyzetbe hozni! Elvárjuk a Szolnoki Többség önkormányzati képviselőitől, hogy elhatárolódjanak ettől a stílustól, s Pogány Attila gyalázásától.A most megtámadott szolnoki tévéigazgató huszonhét esztendeje, tehát 1992 óta dolgozott a városi médiumnál, köztiszteletnek örvend, soha nem érte kritika sem a tisztességét, sem szakmai hozzáértését, sem pedig személyiségét. Egészen eddig. Ugyanis a Szolnoki Többség pártjai most kőkemény politikai tisztogatásba kezdtek, egyik vezetőjükön keresztül megüzenték a jegyzőnek, hogy a tévéigazgatónak mennie kell. Nesze neked szabad sajtó! ()