Impresszum

iSzolnok.hu

– a megyei hírportál


Kiadó:

Expergo Kft

Székhely: 6000 Kecskemét, Sirály u. 16/A

Telephely: 5000 Szolnok, Baross út 20.

Elérhetőség: info@iszolnok.hu

Kiadásért felelős személy 

Főszerkesztő: Hortobágyi ZoltánAz iSzolnok.hu hírportál gárdája azért dolgozik, hogy a saját nézőpontunk, világlátásunk szerint a lehetős leggyorsabban megmutassuk önöknek a helyi és országos történéseket.
Köszönjük ha minket választanak!

Látogasson bennünket rendszeresen, szóljon hozzá cikkeinkhez, s küldje be témajavaslatait az info@iszolnok.hu címre. Véleményét, észrevételeit, javaslatait postai úton is elküldheti a 5000 Szolnok, Baross út 20. címre.

Amennyiben hirdetni szeretne az oldalunkon, kérem a info@iszolnok.hu címre írjon és személyre szabott ajánlatot küldünk.


Közzététel, jogi nyilatkozat, korlátozások:

A portálon közzétett cikkek, fotók és más szerzői művek a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, továbbíthatóak bármilyen technikai megoldással a nyilvánosság felé, illetve tehetőek a nyilvánosság számára hozzáférhetővé a médiában [Szjt. 36. § (2)].

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

Internetes megjelenésre kizárólag az alábbi módon vehető át szöveges anyag: cím, lead, a cikk első bekezdése, közvetlen hivatkozás (mélylink) a iszolnok.hu oldalon található teljes cikkre.

A hírügynökségek portálon felhasznált hírei, fotói és illusztrációi szerzői jogvédelem alatt állnak. A törvény szerinti szabad felhasználás esetét kivéve, tilos a képek, képaláírások és egyéb szövegek mindennemű felhasználása, így különösen a többszörözése, terjesztése, nyilvánossághoz történő közvetítése, átdolgozása, kiállítása, számítástechnikai eszközön vagy elektronikus adathordozón történő tárolása.

A szerzői jogról szóló törvény szerint szabad felhasználásnak minősül különösen: “a természetes személy által magáncélra készített másolat, továbbá szemléltetés céljából iskolai oktatás keretében vagy tudományos kutatás céljából történő átvétel, feltéve, hogy ezen felhasználások a cél által indokolt terjedelmet nem haladják meg, a forrást és a szerző nevét feltüntetik és az átvételek jövedelemszerzés célját közvetve sem szolgálják. Minden egyéb célú felhasználáshoz a jogtulajdonosok előzetes írásbeli engedélye szükséges.“

Hirdetési áraink