Nem nyert a választáson, lett belőle igazgató

Szolnok sem maradhatott ki a sorból, itt is elkezdődött a politikai álláshelyek gyártása. A választásokon a körzetében alulmaradó Acsai Balázst, eredetileg jobbikos képviselőjelöltet tették a piacokat működtető cég élére.

– A Szolnoki Többség döntése miatt egy kiváló, többdiplomás szakembert, több évtizedes kereskedői, vezetői tapasztalattal rendelkező igazgatótól vált meg városunk, akinek kulcsszerepe volt az Ady Endre úti piac elmúlt években megvalósított fejlesztéseiben, a Széchenyi piac befedésében – mondta sajtótájékoztatóján Tasnádi Zoltán, a szolnoki közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetője.

Tasnádi Zoltán hozzátette: a leváltott Dóra László munkájával kapcsolatosan csak a legjobbakat lehet elmondani, szomorú, hogy egy olyan ember került a helyére, akinek nincs megfelelő szakmai tapasztalata, illetve szakirányú végzettsége.

– A piaccsarnok minden évben épült-szépült, csak bízni tudunk benne, hogy igazgató úr leváltásával nem szakad meg ez a folyamat. Ugyanakkor méltatlannak is érezzük a helyzetet, mivel egyértelmű, hogy politikai álláshelyet kellett keresni a választásokon alulmaradó jelöltnek, ami a korábban oly sokat hangoztatott szakmaisággal teljes mértékben szembemegy.

Tasnádi Zoltán egyúttal megköszönte Dóra László több mint egy évtizedes igazgatói munkáját, mint mondta, egy olyan nagy tudású szakemberről van szó, akinek tapasztalatát nem szabad veszni hagyni!

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020