Megérkeztek az új szelek: összehangolási szakértő 14,4 millióért

Böngészgetve a szolnoki közgyűlés napirendi pontjait, érdekes dologra akadtunk. A Szolnoki Többség frakciószövetség négyéves (!!) szerződést kötött egy szakértővel, akinek a feladata elég érdekes. Elsőre és másodikra, de még tizedikre sem igazán világos, mire is költ el a közgyűlés 14,5 millió forintot.

Szóval a szakértő, ezentúl havi háromszázezer forintért az önkormányzat megbízza a városi cégek működésének összehangolásával, segítésével. Nagyjából ennyit sikerült kihámozni a városi honlapra is feltöltött szerződésből.

Szóval összehangol, segít, mintha nem lenne a cégeknek vezetője, mintha nem lennének felügyelőbizottságok, bennük februártól a Szolnoki Többség többségével, mintha nem ellenőrizték volna őket milliószor, mintha nem működnének évtizedek óta kiváló színvonalon.

Bagdi Sándorné, a Fidesz és a KDNP szakértője a közgyűlésben hangot is adott ellenvéleményének, mondván akkor mi szükség van a felügyelőbizottságokra, s az egyéb ellenőrzésekre. Nem hatotta mag különösebben figyelmeztetése a Többség képviselőit, megszavazták az önkormányzat történetének talán legfeleslegesebb szakértői megbízását, előre biztosítva rá 14,4 millió forintot.

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020