Pártsajtóvá silányult a Szolnok TV közösségi oldala

Ismét nagyot ment a Szolnok TV pártatlanság kategóriájában, nincs kétségünk felőle, hogy már az MSZP pártalapítványának sajtódíjára, a Táncsics-díjra is jó eséllyel pályázik a cégvezető.

Különösen a televízió Facebook oldalának nem sikerül a pártatlanságnak még a látszatát sem fenntartani. Persze mióta az oldalt a megyei napilaptól elküldött, hírhedten kormányellenes egykori szerkesztő kezeli, ezen nem is kell csodálkozni.

Legutóbb a Jobbikhoz közeli ellenzéki portálnak, a Vidék.ma oldalnak a hírét osztották meg, miszerint az M4-es autóút átadása alatt az út más szakaszán forgalommal szemben közlekedtek autók. Mintha bármi köze lenne egy vezető figyelmetlenségének egy átadáshoz.

De sebaj, a Szolnok TV-nek ez a mérce, miközben a Szolnok életében fontos fejlesztés átadására egyszerűen csesztek kimenni. Merthogy az nem fér bele a fene nagy pártatlanságukba. Ja, utólag kunyeráltak képeket a Hír TV ott lévő operatőrétől. Tudják, az éppen általuk megosztott cikkel is negatív színben feltüntetett kormánypárti tévétől!

Gyanítjuk, a tükröket régen leszedték a Szolnok TV-nél, mert belenézni lassan már senki sem fog tudni…

(BokaJános)

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020