A Szolnok TV-nek dolgozik a Jobbik? Vagy fordítva?

Ezt is megértük, a Szolnok TV nem várt segítséget kapott a Jobbiktól. Vagy a Jobbik nem várt segítséget kapott a Szolnok TV-től. Végülis mindegy, a lényeg, hogy már a látszatra sem ügyelnek. Berényi Gábor, a Szolnoki Többség jobbikos harcosának lakossági fórumáról beszámolt a tévé, nagyon helyesen – tegyük hozzá. De mit ad Isten, ugyanazokkal a fotókkal tették föl a Berényi Gábor facebook-oldalára az anyagot, mint amivel a Szolnok TV közösségi médiása később illusztrálta a saját tudósítását.

Néhány kérdés:

Elromlott a facebook-oldalt kezelő kolléga telefonja, amivel máskor a fotókat készítette?

Alig három hónapja ültették be az emberüket az igazgatói székbe, máris elfogyott a pénz? Már az M4-es autóút átadójára sem tudott kimenni a televízió, ott is képeket kellett kunyerálniuk, most meg már egy képviselői lakossági fórumról is kérniük kell?

Vagy esetleg a szolnoki jobbikos képviselők kommunikációja is feladata lett a tévének?

Ezúton felajánljuk, hogy addig, amíg elfogadtatják a Szolnoki Többség frakciószövetséggel a hírek szerint az ország egyik legnagyobb vidéki tévés költségvetését, mi segítünk, s szívesen adunk képeket. Persze kérdés, hogy kinek, a Szolnok TV-nek? Vagy a helyi Jobbiknak? Nekünk mindegy, csak jelezzék…

Megosztás:

További hírek:

All Rights Reserved © 2020