Szolnok TV – csak “függetlenobjektíven”!

Ügyes ellenzéki politikát visz a Szolnok TV, s annak jobbikos felügyelőbizottsági elnöke által védett igazgatója. A Nemzeti Alaptantervről tartott keddi fórumról olyan zseniális tudósítást raktak össze, amit elfogultság miatt az ATV is pironkodva vett volna le a műsoráról elfogultsága és inkorrektsége miatt.

A bő kétperces tudósítás hatvan százaléka szól arról, hogy micsoda tüntetések vannak országszerte (hol is?!), hogy még az egyházi iskolák pedagógusai is kiakadtak.

Szép képeket vágtak be néhány tiltakozó performanszáról, hosszasan értekeznek egy budapesti gimnázium pedagógusainak állásfoglalásáról (miért nem egy szolnoki pedagógust kérdeztek meg?!), az is kiderült, hogy 28 egyházi fenntartású iskola tiltakozott (micsoda országos akció ezer egyházi suliból ez pontosan 2,8 százalékot jelent!). Azt is megtudhattuk, hogy alacsonyak a pedagógusbérek, s bár ennek az információnak baromira nincs köze a NAT-hoz, na de így még korrektebb politikailag.

Majd jön egy kis rendezvényről szóló szöveg is, hiszen mégis arról szólna a tudósítás ugyebár. Persze csupa jelentéktelen információval, így azzal, hogy a mai tizennégy évesek tanulmányaiban már ez a NAT lesz a meghatározó. És amikor elhinnénk, hogy a fórumnak van értelme, merthogy egy mondatban elhangzik: megnyugtató válaszokat kaphattak a pedagógusok, gyorsan lezárják a tudósítást egy “tüntetésre készül az egyik szakszervezet” – dumával.

Szóval korrektség Szolnok TV-módra. Szomorú. Sebaj, majd jön valamelyik jobbikos fenegyerek, aztán jól leírja, hogy ez maga a demokrácia!

Megosztás:

További hírek:

Mit adjunk a gyereknek?

Az otthon töltött idő próbára teszi a szülők türelmét és kreativitását. Mindennapos kérdés, mit adjunk

All Rights Reserved © 2020