b+, 2020!

Törtem a fejem, az alagút végén a fény, meg a kék ég a felhők felett, de nem, ezt az évet inkább ugorjuk, tiszteletteljesen kérem, hogy menj a picsába, 2020!

Baszki, hát Varga Mihály is megmondta: ez az év elment. That’s it.

Jól átgondolt döntést hoztam, hosszas mérlegelés, és mindenki jól felfogott érdeke mondatja velem, hogy ezt az esztendőt be kell szüntetni, vagy legalábbis a végére kell érni, vagy nyitni kell egy időkaput. Gyorsan. Kurva gyorsan. A baj csak az, hogy home office-ban/home schoolban megtérdeltetjük az időt is, olyan, mintha minden perc egyre komótosabban csorogna. Sőt, inkább ácsorogna…

Igen, tudom, rengeteg munka, tanulás, felkészülés előzte meg ezt az évet is, de a jelenlegi állapotok azt mutatják, hogy a fejlődés, az előrelépés, a haladás helyett lecsapott a szarvihar, szóval jobb lesz, ha offoljuk húszhúszat. Mindenkinek jobb lesz. A fertőzötteknek is, az orvosoknak/ápolóknak is (örök hála!), a bolti dolgozóknak is (örök hála v1.2!), a Zombielandet idéző, városi kalandtúrákon lévő nyugdíjasoknak is. Meg nekünk is. Az is érthető, ha néhányan azt mondják, hogy várjunk még, hát ja, persze, várjuk meg, hogy az eddigi megreccsent dolgokon felül még milyen pompás baszadékfa úszhat felénk a fostengeren (már bocsánat). Kösz, de inkább kösz ne!

A terv az, hogy mindenki kártalanítása, anti-izolálása, közösségi újraközelítése megtörténik, #nemaradjotthon, elfelejtjük, hogy nem volt olimpia, hogy nem mehettünk Volt fesztiválra, hogy elmaradt a foci Eb is, meg sajnos azt is kitöröljük, hogy a Falco idén sem nyert kupát (LOL), és máris ugorhatunk 2021-re, frissen, üdén, hitelekkel újratöltve, sulival, nyitott sportpályákkal, mozival, stb. Deal? Deal, hát! Jöhet a neutralizálás…

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy egy sokkal élvezhetőbb, komfortosabb életciklus legyen az, amit 2021-től kapunk – legyen mondjuk olyan, mint 2017, ami szintén egy kifejezetten trágya év volt, de ehhez a mostanihoz képest konkrétan olyannak hat az emléke, mintha egy fehérhomokos beachen fekve nyaldosná a talpadat a 23 fokos tengervíz. 2021 akkor is fasza lesz, ezt mantrázzátok!

Na csá, én léptem dolgozni… a kisszobába. XD

Megosztás:

További hírek:

Vállalkozó kedv?!

A jövő az agyament(nek) tűnő kezdeményezéseké, most kaphat gellert egy-egy olyan ötlet a kreatív elmékben,

All Rights Reserved © 2020