Sporttalanság

Karanténra ítélhetnek, elmaradhat az érettségi, lefújhatják Marshmello koncertjét a Volt fesztiválon, de ha nincs sport, nincs parti…

Na jó, a Marshmello-buli törlése fájdalmasabb lenne, mint Győrfi Pál koronamonológját századjára is megnézni bármelyik YouTube-videó előtt, tudom, ezt azért mégsem kívánhatja az ember. Ha zene nincs, semmi nincs (boomereknek: #zenenélkülmitérekén), ha viszont sport nincs, akkor nemhogy semmi nincs, a semminek még értelme sincs… Vágod, csótány?

Ahogy egy mostanra már híres tévés anno Martfűn, zöldfülű újságíróként tudósított a vidéki létről:

“Nem történik semmi különös, ahogy kinézek az ablakon, lángol a cipőgyár, egyébként minden csendes.” 

😀 , hát valahogy így van az egyszeri szolnoki sportbarát is a jelenlegi helyzetben…

Már az is kezdi beletenni az ideget, hogy az Olaj újabb kupaszereplése elmaradt (bár az idei produktumot látva ez lehetett számunkra a legoptimálisabb forgatókönyv), de meg kell emészteni, hogy – jó eséllyel – lehúzza a rolót az amcsiknál az MLB, az NBA, az NFL és az NHL, ahogy az összes egyetemi bajnokság megtette, a levegőben lógó Forma1-es szezon is inkább a féket, mintsem a gázpedált tapossa, aztán viszlát foci Eb, goodbye olimpia… Nem én sírok, te sírsz. Kamu, én is sírok. 

Azok az idők jönnek, hogy a tesó kifújja az orrodat PS4-en Fifában, vagy az ajtóra szerelt minpalánkra rendeztek tripladobó versenyt, 8-kor meg tapsolsz az erkélyen. Fogadni is csak beszűkült dolgokra, tajvani negyedosztályú pingpong meccsekre, meg kiszámíthatatlan esportra lehet, ahhoz innen is sok sikert!

Kedves sport, te ne csináld ezt, te ne térdelj le a koronavírusnak, te ne maradj otthon… sokáig… 🙁

Megosztás:

További hírek:

Férfi vízilabda BL

A Szolnoki Dózsa az A1 csoportban Olaszországban a horvát Mladost Zagreb, a francia Paix d’Aix

All Rights Reserved © 2020