Visszatért a romboláshoz a Szolnoki Többség?

Megmondom őszintén, én már vártam arra, hogy a Szolnoki Többség a szolnoki járvány elleni védekezéssel kapcsolatos egyetértés mögül kilépve, majd belerúg egyet az orvosokba, a helyi közéleti vezetőkbe. Várható volt, hogy valahogyan oda akarnak kerülni ők is a hírek közelébe, amik most bizony nem róluk szólnak, hanem egy példás szakmai munkáról, az egészségügyért összefogó szolnoki emberekről.

Biztosan azt is látják, ez a téma nagyon foglalkoztatja most az embereket. Így hát mit tesznek? Színvonaltalanul belerondítanak, az sem érdekes, hogy nem igaz semmi, a lényeg, hogy jó sokan elolvassák őket.

Tudom, ők csak kérdéseket tesznek föl. A Fidesz a szolnoki kórházból is hazaküldte betegeket? Ezt a kérdést fel is tehették volna a minap személyesen, amikor egyeztettek Szalay Ferenc polgármesterrel. Merthogy rendszeresen megteszik. Mert a polgármester folyamatosan tájékoztatja őket. De ugyebár azzal nem lehetne házalni a politikai csatatéren, ott alantasnak kell lenni, ez az ellenzéki recept. Így aztán érkezik a következő kérdés: Vállalja-e a felelősséget a hazaküldöttek egészségromlásáért a polgármester? Magában sugallva a választ, ők már meghozták az ítéletet, hazaküldtek betegeket és punktum!

Egy apróság: Szolnokon a közgyűlési többség nem a kormánypártoké. Többször elmondta Györfi Mihály emeszpés alpolgármester, hogy ők vezetik a várost, ők fogadják el ezt, ők fogadják el azt. Nos kérem, megérkezett a felelősség. Amikor vezető erőként a valósággal törődve segíteni, támogatni kellene. Ám ők azt sem tudják ezek szerint, hogy Szolnokon két kórház működik. Az egyik, a Hetényi, a járványügyi problémákért felelős a megyében. A másik a MÁV Kórház, amelyik rehabilitációs intézmény, s megosztoznak ebben a helyzetben a feladatokon.

Szóval kedves többséges képviselők! Szolnokon egyetlen beteget sem küldtek haza! Reméljük legalább akkora elánnal igyekeznek majd helyreállítani a közbizalmat, mint ahogyan azt lelkesen megpróbálták most lerombolni!

Megosztás:

További hírek:

A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg –

Trianon 100 – Szolnok

1920. június 4-én, a Párizs melletti Trianon kastélyban aláírt békeszerződés értelmében országunk elvesztette területének több

Elkészült a Tisza park

Befejeződött a Tisza park felújítása, így a Tisza-hídtól a Tiszavirág gyaloghídig egy gyönyörű parkrendszer csábítja

All Rights Reserved © 2020