A biztonságért adakozott képviselő és polgármester

Jó ideje probléma a Hetényi Géza Kórház környékén, hogy az intézmény kerítésének egyes szakaszát ismeretlenek felbontják, tönkreteszik, feltehetően azzal a szándékkal, hogy a kórházba besurranva eltulajdonítsanak néhány dolgot.

– Néhány hete kaptam jelzést a terület körzeti megbízottjától erről a problémáról – mondta az iSzolnoknak Molnár Iván, a városrész fideszes önkormányzati képviselője. – Igazán hatékonyan úgy lehetne megvédeni az intézményt a besurranóktól, ha a hátsó kerítésnél kamerarendszert tudnánk kiépíteni. Egyeztetve az kórházzal, a hatóságokkal, végül úgy döntöttünk, hogy néhányan összefogunk, s előteremtjük a kamerák költségeit.

Mint azt Molnár Iván elmondta, rajta kívül Szalay Ferenc polgármester, Fejér Andor alpolgármester, illetve dr. Póta Sándor képviselő ajánlott fel 50-50 ezer forintot a kórházi alapítványnak, így meg tudják venni az oly fontos biztonsági eszközöket.

– Bízunk benne, hogy ezzel véget tudunk vetni a besurranásoknak, köszönöm a támogatást az érintetteknek, örülök, hogy sikerült ezt a problémát megoldanunk!

Megosztás:

További hírek:

A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg –

Trianon 100 – Szolnok

1920. június 4-én, a Párizs melletti Trianon kastélyban aláírt békeszerződés értelmében országunk elvesztette területének több

Elkészült a Tisza park

Befejeződött a Tisza park felújítása, így a Tisza-hídtól a Tiszavirág gyaloghídig egy gyönyörű parkrendszer csábítja

All Rights Reserved © 2020